Arte decorative

Ceramica
Icoana
Tapiserie

Caricatura

Expozitii

Monumente

Din Galati

Arta digitala

Animatia digitala

Arta Populara

Romaneasca

Transmisii video

Live
Videoclip
Acasa arrow Expo
Lumea dintre ape
Scris de Administrator   
vineri, 17 iulie 2009
Zbor-pelic     Până pe data de 30 august 2009 puteți vedea la sediul Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării din Tulcea expoziția de fotografii realizată în colaborare cu Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea ce conține lucrări semnate de Dan Sorin Bandacu și Petru Șolcă.
Ultima actualizare ( vineri, 17 iulie 2009 )
Citeste mai departe...
 
CRUCEA - album foto
Scris de Valentin CIUCA   
sâmbătă, 16 mai 2009
Coperta albumului      Albumul Crucea apare acum ca rezultat al întâlnirii faste dintre un om, un artist, Violeta Radu şi o editură, Trinitas, care a identificat în proiectul albumului, o sensibilă pledoarie pentru dimensiunea sacralităţii în fiinţa noastră şi a neamului românesc, călăuzit de tâlcurile profunde ale cărţilor sfinte. Violeta Radu deci, spirit elevat intelectual şi curat spiritual, identifică semnul şi simbolul crucii în închinările ei de seară, la o răspântie de drum, în scorbura unui copac, pe acoperişul îniernat al unei case, în cadrul străvechi al ferestrei, dar  şi în spaţiul flanărilor ei diurne prin lume şi prin inima sa.
Ultima actualizare ( sâmbătă, 23 mai 2009 )
Citeste mai departe...
 
Violeta RADU - Crucea
Scris de Violeta RADU   
vineri, 03 octombrie 2008
Image„Mântuitorul a ales Crucea fiindcă astfel se moare cu mâinile întinse. El S-a sfârşit îmbrăţişându-ne”. (Sfântul Atanasie cel Mare)
Pentru mine organizarea acestui eveniment a fost o reală bucurie, un moment special . În momente speciale vrei să ai alături oameni dragi, oameni care înseamnă ceva pentru tine, oameni pe care îi preţuieşti...Mie  îmi place să împart bucuriile cu ceilalţi şi-atunci mi-am dorit să am şi în expoziţie alături de mine oameni care au anumite calităţi pe care eu le apreciez şi cu care am sentimentul că mă completez într-un anumit fel .
Ultima actualizare ( duminică, 19 octombrie 2008 )
Citeste mai departe...
 
CRUCEA - expo foto
Scris de Administrator   
joi, 11 septembrie 2008
Afisul expozitiei
Afisul expozitiei
    14 septembrie, ora 17, plasticiana Violeta RADU, ne invită la expoziția de fotografie intitulată CRUCEA și ale cărei lucrări for fi pe simezele unor spații ce aparțin mânăstirii Galata din Iași. Criticul de artă Valentin CIUCĂ, scria în cronica expoziției "Umbre și sugestii" în Ziarul de Iași. vineri, 10 februarie 2006 că  "Violeta RADU, o ființă a cărei delicatețe este forma ei de apărare împotriva trivialităților de fiecare zi, visează la vremurile când primele fotografii depășiseră stadiul unei excentricități care uimea dar interesa puțini cu adevărat."
Ultima actualizare ( duminică, 17 mai 2009 )
Citeste mai departe...
 
Site intretinut de Liviu-Adrian SANDU
Domenii .ro si Gazduire site Smarty Web Director